| Home | Sylvia | Projects | Highlights | Students | Partners | Contact
Drentse KunstrijVereniging - DKV


DKV wil het kunstschaatsen op zowel recreatief als op topsport niveau bevorderen. De doelstelling, het initiëren en creëren van ‘talenten’ vanuit de breedtesport en ze te laten doorgroeien naar topsport niveau. Hierbij worden de KNSB regels gevolgd en als zodanig uitgevoerd.

DKV is een regionale vereniging die door en voor alle leden de faciliteiten en organisatie biedt. Met op de achtergrond de doelstelling, wordt er gestreefd om een ieder met plezier te laten kunstrijden op het voor hem of haar hoogst haalbare niveau. De betrokkenheid van iedereen bij team en vereniging wordt gestimuleerd in een harmonieus klimaat.

DKV wil alle leden de kans bieden om het maximale te halen uit hun schaatsprestaties. Enthousiasme, ontspanning en plezier zijn daarbij de belangrijkste elementen. Het streven is om alle rijders op een dusdanig niveau te laten rijden dat deelnemen aan (recreanten)wedstrijden mogelijk is. Door ontwikkeling van zowel het technisch element als het verenigingsgevoel willen we bewerkstelligen dat DKV een vereniging is om trots op te zijn.

Voor informatie mail naar secretarisdkv@gmail.comDrentse KunstrijVereniging - DKV

www.knsbdrenthe.nl

 


Seizoen 2017 - 2018
Samen met Gewest Groningen en Drenthe wordt er naar trainingsmogelijkheden gekeken in Kardinge. Hou onze Facebook pagina in de gaten en de site van KNSBdrenthe. We hopen in september 2017 weer te starten.

Seizoen 2016 - 2017
De ijsbaan in Assen is helaas gesloten.

DKV traint in Kardinge, Groningen.

Trainingsschema

maandag 16.15-17.15
  17.30-18.00 off-ice
dinsdag 16.45-18.15 met KCG
donderdag 16.45-18.15 met KCG
  18.15-19.15 pupillen
vrijdag 17.00-18.00

Trainster: Sylvia Holtes

Seizoen 2015 - 2016

We starten met schaatsen in Assen op zaterdag 17 oktober.

Hou de site van KNSB drenthe in de gaten!
www.knsbdrenthe.nl
Lucia traint de dubbele rietberger met
Sylvia Holtes op de 400 meter baan
in Assen.


info@figureskatingpassion.nl